Numërimi mbrapsht për “Big Brother VIP Albania 3” ka nisur. Reality-show do të vijë në ekran më 13 janar 2024, nën moderimin e Ledion Liços.

Sakaq, emrat që përflitet se do bëhen pjesë e tij janë të shumë. Aktualisht, në media përflitet për 15 banorë. Ditën e sotme Anabel raporton se nga burimet i kanë konfirmuar këtë listë banorësh: 

Partnerja dhe mamaja e Klinton Zeqirajt

Alfio Rrotani

Albi Nako

Adel Lami

Drini Zeqo

Dorina Mema

Endrik Beba

Fation Kuqari

Ksenja

La Fazani

Rike Roçi

Roza Lati

Sara Gjordeni 

Sardi

Zamira Kita