WASHINGTON– ''Ka dëshmuar shumë zemërgjerësi, aftësi drejtimi dhe dedikim të madh qoftë në jetën politike, ashtu edhe në shumë organizata filantropike”. Me këtë motivacion National Father's Day Council ka nderuar ish presidentin e SHBA-ve Bill Clinton, me titullin “Babai i vitit”.

Titulli do t’i dorëzohet ish presidnetit karizmatik gjatë një ceremonie të programuar për t’u zhvilluar në muajin gusht.