Forcat e Ndërhyrjes së Shpejtë kanë vendosur një pikë kontrolli në zonën e Skelës në Vlorë.

Forcat Speciale dhe Operacioni i Vlorës po kryejnë kontrolle të mjetet e shtrenjta, si dhe të atyre me xhama të zinj, për persona të shpallur në kërkim dhe për ata që qarkullojnë me armë zjarri.

Aksioni është në vijim edhe në pika të tjera të qytetit të Vlorës.