Janë bllokuar për mungesë dokumentacionesh pesë mjete lundrimi në Vlorë dhe në Durrës dhe janë ndëshkuar pronarët e tyre me gjoba 10 mijë lekë secili.

Ndërkohë, në kuadër të monitorimit të perimetrit të sigurisë, në Velipojë, Vlorë dhe në Durrës, janë bllokuar katër Jet Ski, si dhe janë gjobitur me 20 mijë lekë secili, pronarët e këtyre mjeteve lundruese, për mosrespektim të perimetrit të sigurisë.