Capital T, reperi shumë i dashur nga Kosova ka lindur më 29 shkurt 1992 dhe këtë vit bën 32 vjeç.

Deri tani ai nuk ka postuar ende asgjë në rrjetet sociale.

Të lindurit në vitin e brishtë, më 29 shkurt, kanë një ditëlindje ndryshe nga kushdo tjetër.

Kjo datë është vetëm një herë në katër vjet në kalendar, por për të festuar askush nuk pret katër vjet, pasi mund të zgjedhin 28 shkurtin apo 1 marsin.

Personazhe të tjerë të famshëm që kanë lindur më 29 shkurt janë: Tony Robbins, Mark Foster, Usher, Ferran Torres, etj.