Në tregun e këmbimit valutor sot një dollar amerikan blihet me 96.7 lekë dhe shitet me 97.8 lekë.

Monedha evropiane euro do të blihet me 105.7 lekë dhe do shitet me 106.7 lekë.

Ndërkohë franga zvicerane do blihet me 107.5 lekë dhe do shitet me 108.5 lekë, ndërsa paundi britanik do blihet me 122.4 lekë dhe do shitet me 123.7 lekë.