Këtë të dielë më 11 shkurt 2024, dollari amerikan blihet me 96 lekë dhe shitet me 96.9 lekë.

Euro blihet me 103.5 lekë dhe shitet 104.2 lekë.

Franga zvicerane këmbehet në blerje me 109.2 lekë, ndërsa në shitje me 110.1 lekë.

Paundi britanik blihet me 120.7 lekë dhe shitet me 121.6 lekë.

Dollari kanadez sot në blerje këmbehet me 70.9 lekë, ndërsa në shitje me 71.9 lekë.

Më poshtë, po sjellim të dhënat e këmbimin valutor, për të gjitha monedhat e huaja: