Profili i saj është ende i heshtur, por i bashkëshortit jo. Dhe kështu Chiara Ferragni shfaqet më në fund në mediat sociale, në videon e postuar nga Fedez në mbrëmjen e ndërrimit të viteve.

Pas daljes së fundit të influencueses, e trishtuar dhe e veshur në gri për të kërkuar falje për aferën :Pandoro”, pasoi një heshtje e gjatë.

Një situatë disi e pazakontë për Ferragni-n, e cila është shumë aktive në rrjetet sociale, për të shuar kuriozitetet e gati 30 milionë ndjekësve të saj (të cilët ranë pas aferës shumë të errët të bamirësisë).

Por në datën 31 ajo u shfaq sërish, e buzëqeshur dhe e veshur me të kuqe siç e dikton tradita. Dhe nën postim ka shumë ofendime të drejtuara për çiftin.

Këtu gjejmë një familje në dukje të lumtur – Chiara, Federico dy fëmijët e tyre Leone dhe Vittoria, nëna e Chiarës, e cila që nga ajo ditë nuk e ka lënë kurrë vetëm, duke i dhënë mbështetje, të afërm, disa miq të zgjedhur me fëmijë – të cilët bëjnë dolli për vitin e Ri.

Në video ata shfaqen duke numëruar mbrapsht. Por nuk është mesnatë. Në realitet Ferragni tregon telefonin e tij dhe është ora 21:07, por me sa duket është një festë për të bërë dolli për ardhjen e vitit të ri herët për t’i lejuar fëmijët të festojnë dhe më pas të shkojnë në shtrat në orën e zakonshme.

Fedez është veçanërisht aktiv, ai shfaqet më normali. Familja e Chiarës po kalon padyshim një moment të vështirë, edhe pse ata po bëjnë një përpjekje për të dhënë një ndjenjë qetësie. Për fëmijët, për ndjekësit, për veten e tyre. Gjithçka me sa duket ndodh në shtëpinë e tyre të re të mrekullueshme në Milano. Viti i ri ka ardhur vërtet dhe për Chiara-n sigurisht që do të jetë një 2024 i rindërtimit (të imazhit të saj).

Natyrisht, videoja është shumë e komentuar: nga ndjekësit dhe miqtë që i urojnë për 2024, nga ata që përdorin satirë dhe ironi, nga ata që janë të zemëruar dhe të zhgënjyer.