Ndërsa bombardimet e Izraelit ndaj Gazës vazhdojnë, një çift i ri palestinez vendosi të martohet ditën e djeshme në një shkollë në Rafah, në Gazën jugore, ku ishin të strehuar në [përpjekje për t’i shpëtuar sulmeve.

Muhamedi dhe Yasmine Abdel-Al janë nga qyteti i Gazës, por, si pothuajse një milion palestinezë të tjerë, ata janë evakuuar duke kërkuar siguri.

Të afërmit shkruanin mesazhe mbështetjeje për të porsamartuarit në një dërrasë të zezë, ndërsa çifti u martua në një ceremoni të thjeshtë në institucionin arsimor që shërben tashmë si vend-shpëtim për një numër të madh njerëzish.