Situata e tensionuar mes Eglës dhe Ilnisës, nuk ka munguar as mbrëmë në kuzhinë. Teksa Ilnisa ka qenë duke gatuar atje, Egla ka shkuar për të mbushur ujë në lavaman dhe Ilinisa nuk e ka lejuar atë të përdorë çezmën.

Ilnisa: “Kur të mbaroj unë, mos i fut duart këtu”.

Egla: “Kam nevojë për ujin”.

Meriton: “Mos provoko, ma jep mua ta mbush ujin”.

Ndërkohë që Egla ka tentuar të mbushë ujin me forcë, Ilnisa e ka pickuar.

Mos më prek mi budallaqe, mos më picko mua.