Detaje të reja dalin nga dhunimi avokatit Sokol Mëngjesi, ngjarje e ndodhur ditën e sotme (29 Maj) në ish-Bllok.

Sipas dëshmitarëve okularë, agresorët e kanë sulmuar dhe goditur Sokol Mëngjesin.

Ata kanë treguar se avokati i Sali Berishës ka tentuar të largohet por ka rrëshqitur duke goditur kokën në trotuar.