Një ngjarje e rëndë raportohet të ketë ndodhur ditën e sotme në Malin e Zi, ku  3 shqiptarë janë dhunuar nga 8 persona të veshur me uniformë ushtarake. Aktualisht Policia e Herceg Novit po merr deklarimet dhe po kryen ndalimin e personave të dyshuar.

Ende nuk ka detaje për këtë ngjarje, por mësohet se në lidhje me ngjarjen e ndodhur në Mal të Zi, Ministri Taulant Balla ka marrë kontakt me ministra të qeverisë së Malit të Zi.

Balla ka kërkuar informacion lidhur me këtë ngjarje të ndodhur Herceg Novi.