Një debat i ashpër ka ndodhur mes Meritonit dhe Julit.

Gjatë “primet” u transmetua një klip i shkurtër ku sipas Meritonit është favorizuar Juli.

“Julin e keni favorizuar, kështu që le të flas ai në fillim. Ky di dhe se sa është ora”, u shpreh ai.

Moderatori i spektaklit televiziv “BBV3”, Ledion Liço, i ka kërkuar sqarim për këtë deklaratë, teksa Meritoni e anashkaloi më pas si situatë.