Qytetarë të profesioneve të ndryshme kanë protestuar para Kryeministrisë sot më 1 Maj, Ditën Ndërkombëtare të Punëtorëve.

Ata kërkojnë rritje të pagave, kushte më të mira pune dhe zbatim të ligjeve.