Regjisori i dokumentarit të Rolling Stones, “Crossfire Hurricane”, ka zbuluar planet për fimin dokumentar të rokerit legjendar, Kurt Cobain.

 Brett Morgen ka punuar ndër vite në dokumentarin e legjendës me të vejën Courtney Love dhe pritet që projekti të lansohet në vitin 2014.

“Do të jetë një pasqyrim i jashtëzakonshëm i karakterit të tij.

Nëse mendoni për Kurt Cobain, ai është një kontradiksion.

Ai ka qenë i sinqertë dhe sentimental, po aq sa ironik dhe sarkastik. Ai ishte i ëmbël dhe i idhët. Ai ishte tejet qesharak.

Filmi do të reflektojë shpirtin e tij”, ka thënë Morgen.

Në ndërkohë dokumentari i Rolling Stones në Britaninë e Madhe do të lansohet prej të hënës në shitje si DVD.