Presidenti Ilir Meta ka risjellë sërish në vëmendje deklaratat e bëra dje në një intervistë në RTSH, ku tregoi se mezi pret 24 korrikun, datë kur mbaron edhe mandati i tij si president.

Ai deklaratën e ka shpërndarë në Facebook, ku thot se situata po ndryshon me shpejtësi.

Sipas Presidentit, vetëm Zoti dhe populli i 2 marsit mund të mbrojnë Shqipërinë.

MESAZHI I METËS

Zoti dhe populli i 2 Marsit e ruajnë dhe e mbrojnë Shqipërinë! ✌️🇦🇱
Ndjenja e shqiptarëve për të reaguar ndaj një arrogance që synon t’i frikësojë, t’i depersonalizojë edhe t’i largojë nga vendi, është e jashtëzakonshme.
Situata po ndryshon me një shpejtësi të jashtëzakonshme dhe me një dinamikë të shkëlqyer.
Unë mezi po e pres 24 korrikun 2022.