Ditën e sotme ka qarkulluar me shpejtësi lajmi, se brenda shtëpisë të BB VIP do të futen dy banorë të rinj gjatë mbrëmjes të së shtunës.

Sigurisht që për emrat ka patur shumë aludime.Por burime për Kryefjala.com thonë se emrat që po flitet se do të bëhen banorë të BB VIP janë pikërisht dy ish banorë nga edicionet e kaluara.

Ata janë Jetmir Salaj dhe Liam Mandiaro.

Jetmir Salaj ka qenë fitues i BB 5 ndërsa Liam ka qenë konkurrent në BB 5.

Gjithsesi gjithçka mund të ndodhë deri të shtunën kështu që le të presim!