Prokurori i Përgjithshëm Olsian Çela ka raportuar sot në KLP, për vitin 2023. Ai theksoi se si pasojë e Hartës së Re Gjyqësore është reduktuar numri i prokurorëve, me vetëm 198 në total.

Duke analizuar 11 prokurori të vendit, Çela deklaroi se performancë të mirë pune kanë pasur ajo e Shkodrës dhe Kukësit. Këto të fundit kanë përfunduar mbi 65% të procedimeve.