Hëna vazhdon të jetë në Luan, duke shtuar argëtim dhe ekstroversion në ditët tona. Nevoja për të dalë, për të komunikuar dhe gjithashtu për të shtuar pak luks në jetën tonë, për të përkëdhelur veten dhe njerëzit tanë do të bëhet më e madhe.

Të dy që do të kthejnë vëmendjen te vetja sot, do të jenë kokëfortë, me zemër dhe mjaft të ndritshëm, si për veten ashtu edhe për njerëzit e tyre, janë Luanët dhe Ujorët, teksa Hëna godet përkatësisht boshtin e shtëpive të tyre diellore të 1-të dhe të 7-të.

Përveç gëzimit për partnerin apo të dashurit e tyre, ata mund të dalin edhe për t’u argëtuar me kënaqësi dhe për t’ia kaluar shumë mirë.