Ish-banorja e “Big Brother VIP 3”, që u përjashtua pas konfrontimit fizik me Franceskën, pas daljes së saj rreth historisë së jetës së saj.

Sara tregoi se të atin nuk e ka takuar kurrë, por di episodet e dhunës së tij ndaj nënës, tentativa për helmim dhe rrëmbim, por jo vetëm pasi kur ishte 4 vjeç i ka sjellë diçka që e ka konsumuar dhe ka rrezikuar jetën.

Sara tregoi se babai iu largua kur ishte vetëm 2 vjeçe dhe se ka dashur ta rrëmbejë kur ka qenë fëmijë, ndër të tjera e ka përndjekur për 4 vite me radhë në rrjetet sociale.

Artur Gjordeni,  babai i Sara Gjordenit, pasi mohoi akuzat e bëra nga kjo e fundit e cila ishte shprehur më herët se i ati kishte dashur ta helmonte në moshë më të vogël. Duke hedhur poshtë pretendimet e Sarës e cila ishte shprehur më herët se i ati nuk e kishte kërkuar kurrë, Artur Gjordeni shprehet se ka qenë vetë e bija që nuk kishte dashur ta takonte.

Vetëm pak më parë një agjensi funerali në rrjete sociale ka bërë të ditur lajmin se Artur Gjordeni, pra babai i Sara Gjordenit ka ndërruar jetë. Agjensia ka publikuar një lajmërim vdekjeje, ku bën të ditur edhe informacione rreth varrimit të tij.

Ende nuk ka një reagim nga Sara në rrjete sociale për humbjen nga jeta të babait të saj, kjo ndoshta pas deklaratave të tij të fundit.