Një grup prej 6 personash është lënë në paraburgim pasi akuzohen se për aktivitet narkotik në një fermë kanabisi në Leeds.

Gjatë operaicionit policia gjeti rrënjë kanabisi me vlerë 450 mijë paund.

Sipas raportimeve vendi në të cilin shqiptarët ushtronin akitivitetin ishte një godinë që më parë ka shërbyer si azil pleqsh.

Shqiptarët e arrestuar janë Altior Deda, 30-vjeç, Edison Markeci, 21 vjeç, Augustin Marku, 36 vjeç, Ali Qerfozi, 41 vjeç dhe Andi Teta, 32 vjeç.

Të akuzuarit dolën para gjykatës për tu njohur me masën e sigurisë.