Meritoni, ditët e fundit në shtëpi, është përfshirë në debate me shumë banorë të Big Borther Vip 3.

Egla është një ndër ata banorë me të cilët Meritoni ka patur gricje, ndërsa mes tyre hidhen e priten fjalë me shumë ironi.

Në një moment, Egla qan si bebe, duke nënkuptuar se Meritoni është ‘bebja’ i Ilnisës, ndërsa ky i fundit i thotë të shkojë për t’u qetësuar te Juli, të cilin e cilëson ‘babi’ të aktores.

Pjesë nga diskutimet:

Egla bën sikur qan si bebe: Dua të rritesh dhe një çikë

Meritoni: O bebi bebi, shko te babi, shko te Juli

Egla: Levize pak atë cicën se të pashë që po ia bëje kështu, lëvize një çik meriton

Meritoni: Qaj pak

Egla: Qesh icik, 74 dhëmbë ke Meriton! Më pëlqen shumë buzëqeshja jote.

Meritoni: O vdeksha!

Ndërsa në oborrin e banesës vip, Meritoni ka vazhduar debatin me Ledjonën. Kjo e fundit i thotë se është bërë me paranoja për shkak të nominimit, ndërsa këngëtari e mohon një gjë të tillë, duke i thënë se ajo është personi që ka dalë nga vetja.

Pjesë nga diskutimi:

Ledjona; Po paranojat pse të kapin

Meritoni: Nuk pi unë zemër që të më kapin paranojat

Ledjona: A duhet të pish që të të kapin paranojat.Paranojat të kapin dhe nga nominimi

Meritoni: Jo mua jo.

Ledjona; Të kanë kapur, keq fare

Meritoni: Mickey Mouse

Ledjona: Të kanë nxjerrë nga vetja

Meritoni: Ti je dalë nga vetja moti

Ledjona: Rikthehu

Meritoni: Mos kopjo, përqendrohu, mbaje qëndrimin, vazhdo punën

Ledjona; Rikthehu se ke gati 3 javë që ke ikur nga shtëpia

Meritoni: Vazhdo me të qenurit e preferuara e publikut. Merre ndonjë mësim se të kanë përjashtuar nga klasa