Tatimet: Së shpejti mund të paguani edhe këto detyrime online

23/01/2018 - 14:32

Drejtoria e Përgjithshme e Tatimeve ka njoftuar tatimpaguesit, që shumë shpejt do të mund të paguajnë edhe detyrimet online.

Detyrimet që do të mund të paguhen online janë:

 • Pagesa e TVSH-së nga biznesi

 • Tatimi i Fitimit i Biznesit

 • Tatimi i lojërave të fatit të biznesit

 • Tatimi mbi të ardhurat personale

 • Renta minerare e subjektit

 • Tatimi i thjeshtuar mbi fitimin

 • Taksat kombëtare

 • Tarifat kombëtare

 • Tatimi i mbajtur në burim

 • Kontributet shoqërore dhe shëndetësore nga biznesi

 • Detyrimet globale

 • Tatimi mbi të ardhurat nga punësimi të biznesit

 • Tatimi mbi të ardhurat personale nga biznesi

Mundësimi i pagesave të detyrimeve online do të shkurtojë kohën dhe do të lehtësojë veprimet e biznesit.

/portali DurresLajm/

Na bëni like në facebook!: 

Lajme nga e njëjta kategori

Gjergj Buxhuku, Administrator i Përgjithshëm i Konfindustrisë i kërkon ekzekutivit dhe grupit të menaxhimit të krizës kundër Covid-19 rik

Janë rreth 97 mijë punonjës që u është miratuar pagesa prej 40 mijë lekësh si pjesë e paketës së dytë financiare dhe 95 mijë prej tyre e

Shqipëria vlerësohet si një nga shtetet që do ta vuajë më shumë pandeminë e Covid-19 në ekonominë e saj, me një rënie që varion nga -5% s

Çmimet shumë të larta për blerjen e banesave, apartamenteve apo garazheve janë në disnivel të lartë me të ardhurat që kanë shqiptarët.

Shumëkush habitet me numrin e lartë të kafeneve që ka në Shqipëri, që i gjen në çdo cep.

Pandemia e koronavirusit po nxit rritjen e ekonomisë përmes qëndrimit në shtëpi.

Qeveria ka ndryshuar vendimin i cili i hap rrugë aplikimit të bizneseve të mëdha për të marrë kredi të buta në bankat e nivelit të dytë p

Marrëveshja e kredisë me vlerë 139.3 milionë SDR e publikuar në faqen e internetit të Kuvendit të Shqipërisë thotë se interesi i paguar p

Dhoma e Tregtisë së Maqedonisë në një analizë që ka bërë për pasojat e Covid-19 në ekonomi ka krahasuar ndër të tjera të dhënat e numrit

Bashkimi Europian nuk është pjesë e konsultimeve për planin e legalizimit të kanabisit për qëllime mjekësore që prezantoi sot kryeministr