Euro dhe dollari u zhvlerësuan në raport me lekun, krahasuar me një ditë më parë.

Në tregun valutor euro këmbehet me 100. 81 lekë ose 0.02 lekë më pak, kurse dollari zbriti me 0.35 lekë dhe këmbehet me 93.99 lekë.

Paundi britanik u ngjit me 0.42 lekë, duke prekur nivelin 117.68 lekë.

Ndërsa franga zvicerane këmbehet me 103.01 lekë, ose 0.21 lekë më pak se ditën e mërkurë.