Ish-drejtori i Drejtorisë Vendore të policisë së Lezhës, Henerigert Mitri, është një prej të arrestuarve nga megaoperacioni i SPAK në bashkëpunim me Policinë e Shtetit.

Sipas SPAK, ‘Mitri së bashku me ish-punonjësin e policisë kufitare Klodjan Shahini dhe persona të tjerë drejtonin aktivitetin kriminal të kultivimit të narkotikëve në qarkun e Lezhës.’

Gjithashtu së bashku me ‘Preng Gjini, aktualisht në arrest për një hetim tjetër, organizonin aktivitetin e paligjshëm të lojërave të fatit në Lezhë.’