Kryeministri i Kosovës, Albin Kurti, ka reguar pas barazimit të Shqipërisë përballë Kroacisë në ndeshjen e sotme për Euro 2024.

“Ëndrra vazhdon!”, është shprehur Kurti në një reagim në rrjetet sociale, ndërsa shton më tej se kjo e sotmja ishte një “atmosferë që nuk përsëritet me lojë të bukur futbolli”.

Rrgimi i plotë

Çfarë Shqipërie që na mbush ndjenja dhe entuziazëm! Pjesa e parë ishte e jona. Pjesa e dytë e Kroacisë. Në fund u ndamë me nga një pikë secila.

Atmosferë që nuk përsëritet me lojë të bukur futbolli.

Ëndrra vazhdon!