Koha e liderit të vjetër sapo ka mbaruar brenda shtëpisë së ‘BBV3’.

Si lider i ri i shtëpisë është zgjedhur Fation Kuqari. Përgjatë gjithë javës ai do të jetë lider i shtëpisë.

Fationi arriti të gjente shumicën e sekreteve të banorëve në një lojë të organizuar nga produksioni.

Gjithashtu Fationi fiton dhe imunitet.