Kjo është gropa e hapur brenda kasolles së lopës, ku fëmijët e 49-vjeçarit Pëllumb Meta, Hyseni 24 vjeç, Amarildo 22 vjeç dhe Hygerta 19 vjeçe kishin varrosur trupin e tij, pasi 24-vjeçari e kishte vrarë brenda në banesë, më 10 shkurt.

Policia e Durrësit e zbuloi trupin e të ndjerit një natë më parë, ndërkohë që në pranga kanë rënë të 3 fëmijët e tij.