Gabriele u eliminua natën e sotme nga shtëpia e BBV3, duke lënë garën në mes.

Ish-futbollisti ishte në televotim me Ilnisën, Fationin, Meritonin, Merin, Sarën dhe Julin. Daljen e tij nuk e priti aspak mirë Meri Shehu, e cila shpërtheu në lot për shkak të afrimitetit që kishin së bashku.