Garda e Republikës ka lejuar ditën e sotme deputetët e përjashtuar të opozitës të hyjnë në Kryesi.

Sekretariati i etikës pas kërkesës së mazhorancës mori masë disiplinore ndaj deputetëve Gazmend Bardhi, Flamur Noka, Bledion Nallbati dhe Flamur Hoxha me përjashtim nga Kuvendi për dhjetë ditë, nga data 23 nëntor deri më 2 dhjetor.

Mirëpo, ndryshe nga herët e tjera ku deputetët e përjashtuar nuk janë lejuar të hyjnë në kryesi të kuvendit edhe për aktivitet partiak, këtë të enjte garda ka vepruar ndryshe duke lënë opozitarët e përjashtuar të hyjnë për mbledhjen e grupimit të PD-së.