“Gjithçka rreth IV” me regji të Hervin Culit do të vijë premierë për tre ditë me rradhë në teatrin e Durrësit.

Detajet mbi orën dhe biletat i gjeni në njoftimin e mëposhtëm:

𝗚𝗝𝗜𝗧𝗛𝗖̧𝗞𝗔 𝗥𝗥𝗘𝗧𝗛 𝗜𝗩 | PREMIERË❗️
Sipas filmit me të njejtin emër nga Joseph L. Mankiewicz
Regjisor | Hervin Culi

𝟭, 𝟮 & 𝟯 𝗱𝗵𝗷𝗲𝘁𝗼𝗿 | 𝗼𝗿𝗮 𝟭𝟵:𝟬𝟬
📍 Teatri “Aleksandër Moisiu”

𝐼𝑛𝑡𝑒𝑟𝑝𝑟𝑒𝑡𝑜𝑗𝑛𝑒̈:
𝗘𝗥𝗠𝗜𝗥𝗔 𝗛𝗬𝗦𝗔𝗝 𝗖̧𝗘𝗥𝗞𝗢𝗭𝗜 | 𝗔𝗟𝗕𝗨𝗟𝗘𝗡𝗔 𝗞𝗥𝗬𝗘𝗭𝗜𝗨 𝗕𝗢𝗞𝗦𝗛𝗜 | 𝗛𝗘𝗥𝗩𝗜𝗡 𝗖̧𝗨𝗟𝗜 | 𝗔𝗗𝗥𝗜𝗔𝗡 𝗠𝗢𝗥𝗜𝗡𝗔 | 𝗞𝗨𝗦𝗛𝗧𝗥𝗜𝗠 𝗦𝗛𝗘𝗥𝗘𝗠𝗘𝗧𝗜 | 𝗥𝗢𝗩𝗘𝗡𝗔 𝗟𝗨𝗟𝗘 𝗞𝗨𝗞𝗔 | 𝗡𝗔𝗧𝗔𝗦𝗛𝗔 𝗦𝗘𝗟𝗔 | 𝗘𝗡𝗗𝗥𝗜𝗨 𝗛𝗬𝗦𝗜

ℹ️ Dramat dhe intrigat që thur njeriu me ego të sëmurë për të arritur qëllimet e veta pa patur parasysh se cfarë shkatërron apo dëmeve që i shkakton njerëzve rrotull tyre.

𝘗𝘦̈𝘳𝘬𝘵𝘩𝘦𝘶 | 𝘍𝘭𝘰𝘯𝘫𝘢 𝘒𝘢𝘣𝘢, 𝘐𝘯𝘢 𝘎𝘫𝘰𝘯𝘤̧𝘪
𝘒𝘰𝘴𝘵𝘶𝘮𝘰𝘨𝘳𝘢𝘧𝘦 | 𝘚𝘰𝘧𝘪 𝘒𝘢𝘳𝘢
𝘈𝘳𝘵 𝘥𝘦𝘴𝘪𝘨𝘯 | 𝘒𝘭𝘦𝘢 𝘔𝘢𝘯𝘪

Nxitoni të rezervoni sepse kërkesat janë të larta
𝗧𝗲𝗹 / 𝗪𝗵𝗮𝘁𝘀𝗔𝗽𝗽 𝟬𝟲𝟴𝟯𝟵𝟭𝟯𝟴𝟭𝟯
ℹ️ 𝐵𝘪𝑙𝘦𝑡𝘢 𝘬𝑢𝘴ℎ𝘵𝑜𝘯 500 𝘭𝑒𝘬𝑒̈