Një aeroplan i nisur nga Aeroporti i Tiranës është goditur nga rrufeja, por fatmirësisht ka arritur që të rikthehet në pistë dhe nuk ka pasur asnjë të lënduar.

Për këtë arsye avioni u kthye në Rinas dhe po i kryhen kontrollet e nevojshme.