Dashi
Merrni iniciativën sot. Mos prisni që të tjerët t’ju japin dritën jeshile. Merrni vetë kontrollin e situatës. Nuk ka asnjë arsye që ju të prisni më vetëm për shkak se njerëzit e tjerë janë të lodhur. Shfrytëzojeni këtë mundësi për të ecur përpara.

Demi
Kini kujdes të mos shkelni gishtat e dikujt tjetër. Në përpjekje për të marrë kontrollin dhe për ta bërë punën siç duhet, mund të mërzitni një koleg. Ndoshta ju jeni në terrenin e dikujt tjetër. Kontrolloni dy herë përpara se të kapërceni kufijtë tuaj.

Binjaket
Ju keni ndikim të jashtëzakonshëm mbi të tjerët sot. Përdoreni këtë në avantazhin tuaj. Ju keni aftësinë për të ndërtuar një ekip të mirë punëtorësh solidë midis bashkëmoshatarëve tuaj. Mos ngurroni të delegoni detyra. Mund të arrini shumë më tepër nga sa e kishit menduar.

Gaforrja
Përpiquni të mos përfshiheni në dramën që rrethon një detyrë të caktuar sot. Bëni çmos që të ngriheni mbi grindjet e vogla dhe shakatë qesharake se kush nuk arriti të realizojë një projekt të caktuar, etj. Keni gjëra më të rëndësishme për t’u shqetësuar.

Luani
Ekipi me të cilin po punoni nuk mund të bëjë një hap tjetër përpara derisa të merrni drejtimin në një aspekt të caktuar të projektit tuaj. Mos ngurroni të merrni disa vendime të guximshme sot bazuar në gjykimin tuaj të mirë dhe aftësitë tuaja drejtuese. Do të keni sukses.

Virgjëresha                                                                                                                                                        Ju mund të ndiheni “jashtë elementit tuaj” sot dhe kjo është pozitive. Mos kini frikë t’i pranoni të tjerëve se disa detyra ndihen të sikletshme ose të pakëndshme. Mundohuni të ricaktoni diçka më të përshtatshme për aftësitë dhe talentet tuaja. Kjo është më mirë sesa të përpiqesh ta falsifikosh.

Peshorja
Përqafoni talentin tuaj të jashtëzakonshëm si udhëheqës. Mos u ulni në heshtje në sfond, duke e ditur se një detyrë duhet të bëhet në një mënyrë tjetër. Kjo është një kohë fantastike për ju që të jeni më të zëshëm dhe të demonstroni pikat tuaja të forta në lidhje me projektin në fjalë.

Akrepi
Sot do të hyni në një luftë për pushtet me dikë që mund të jetë mjaft e vështirë për t’u zgjidhur. Edhe nëse nuk dilni kurrë ballë për ballë me këtë person, energjia e tij/saj ka një ndikim të fortë mbi ju. Mundohuni të relaksoheni dhe të mbani në mendje pamjen e madhe.

Shigjetari
Puna ekipore është një aspekt i rëndësishëm i punës suaj sot. Kontaktoni të tjerët për këshilla dhe mbështetje. Puna që po bëni nuk është diçka me të cilën duhet të përballeni vetëm. Kërkoni urtësinë e dikujt që ka ndjekur këtë rrugë më parë.

Bricjapi
Mos ngurroni të tregoni aftësitë tuaja sot. Pavarësisht nëse jeni duke punuar në CV, duke pasur një intervistë virtuale ose duke dërguar email me shefin tuaj aktual, mos harroni të nënvizoni pikat tuaja më të forta.

Ujori
Kjo është një kohë e mirë për ju që të filloni një fazë të re në karrierën tuaj. Mos harroni se kjo nuk ka nevojë të jetë një lëvizje e madhe. Edhe një ndryshim i vogël mund të jetë shumë efektiv. Vendosni një pikë të vetëdijshme për të filluar një zakon ose prirje të re në lidhje me punën tuaj.

Peshqit
Prezantimi është shumë i rëndësishëm sot. Sigurohuni që projektet dhe detyrat tuaja të jenë pa të meta. Shfaq një ajër besimi dhe fuqie. Mbaje kokën lart dhe do të shkosh larg. Aspekti sentimental paraqitet në formë pozitive.