Dashi

Prilli është një kohë e ndryshimeve të rëndësishme dhe ndoshta fatale në jetën tuaj. Jini të gatshëm të veproni shpejt, me sens, praktikisht dhe duke parë të ardhmen, jo vetëm për komoditetin tuaj aktual. Në familjen tuaj do të kaloni nëpër sprova të përkohshme, të cilat do t’ju kërkojnë të tregoni vullnet të fortë dhe durim në realizimin e qëllimeve të rëndësishme të jetës. Asgjë nuk e kërcënon shtëpinë, familjen ose punën tuaj, prandaj mos u frikësoni dhe mos u stresoni. Ata prej jush që janë tashmë në proces divorci duhet ta pranojnë këtë me dinjitet. Ky muaj do të jetë një kohë e mirë për të zgjidhur një problem shëndetësor ose shtëpiak në familje. Nëse keni shqetësime ose probleme me një pronë do të gjeni zgjidhjen më të mirë. Emocionalisht, mund ta ndryshoni humorin tuaj shpejt dhe papritur, dhe kjo mund të jetë arsyeja për vendime të gabuara, për të humbur një mundësi të rëndësishme dhe më tepër. Gjatë këtij muaji do të ndaheni nga një person për arsye të ndryshme jetësore. Një situatë e papritur në vendin tuaj të punës do t’ju tregojë se veprimet e kolegut, menaxherit ose klientit tuaj ju dëmtojnë në një farë mënyre ose e bëjnë pozicionin tuaj të paqëndrueshëm, problematik. Gratë do të entuziazmohen për një ide, mbledhje apo ngjarje tjetër të rëndësishme në lidhje me një burrë apo mik të ngushtë. Burrat do të kenë qëllime të larta në lidhje me çështjet financiare ose pronësore. Disa prej jush do të konsiderojnë ose do të bëjnë një blerje të shtrenjtë për një fëmijë apo të afërm të ngushtë.

Demi

Prilli patjetër do të lëshojë imagjinatën dhe emocionet tuaja. Do të përpiqeni të dukeni mirë, të jeni të pëlqyer dhe mbi të gjitha të dashur. Do të prisni të merrni para që do të jenë të rëndësishme jo vetëm për komoditetin tuaj, por edhe për realizimin e qëllimeve tuaja. Nuk ka asnjë arsye për të mos marrë atë që meritoni. Mundohuni të shmangni tensionin dhe padurimin, pasi manifestime të tilla mund të përkeqësojnë marrëdhëniet që janë të rëndësishme për ju. Një nga gabimet tuaja këtë muaj do të jetë mungesa e gjykimit real të veprimeve dhe vendimeve tuaja personale kur përfshiheni në çështje të ndryshme financiare. Do të jeni të prirur të jeni të nxituar në gjykimin tuaj ose do t’i nënshtroheni lehtësisht panikut dhe frikës. Miqtë tuaj do t’ju angazhojnë emocionalisht me ndonjë dramë në jetën e tyre. Çdo acarim nga ana juaj do të jetë kryesisht për shkak të faktit se ju i keni paralajmëruar probleme të tilla. Këtë muaj do të merrni lajme në lidhje me një incident të pakëndshëm me një person që njihni. Në prill do të keni takime me të afërmit që jetojnë në një shtëpi tjetër, në një fshat apo qytet tjetër. Shumë prej jush do të duhet të bëjnë një ndryshim të madh në planin tuaj për shkak të rrethanave të reja. Gratë do të shkaktojnë lehtësisht situata të pakëndshme me padurimin e tyre ose mungesën e aftësisë për të qenë diplomate dhe të durueshme. Pikërisht momente të tilla mund t’ju shkaktojnë humbje që vështirë se do të jeni në gjendje t’i rikuperoni. Burrat do të jenë më të qetë dhe më tolerantë sesa gratë e Demit.

Binjakët

Do të përballeni me zhgënjim për shkak të një premtimi të parealizuar. Një ndryshim i papritur i planit mund të ndodhë për shkak të qëndrimit joserioz ose jo korrekt të njerëzve të tjerë. Ky do të jetë një muaj i komplikuar për çështjet ligjore. Gjatë këtij muaji do të duhet të kujdeseni për shëndetin e një fëmije ose një të riu në familje ose do të duhet të zgjidhni një problem tjetër serioz që lidhet me ta. Prilli do të jetë një muaj shumë kontrast dhe i paqëndrueshëm, me përvoja të ndryshme që do të ndryshojnë në drejtime të ndryshme, nganjëherë shumë shpejt, madje edhe brenda një dite. Më shumë se kurrë këtë muaj, do të keni nevojë për vetëkontroll mbi fjalët, vendimet dhe veprimet tuaja. Marrëdhënia juaj me të afërmit do të jetë e vështirë për ju për shkak të natyrës suaj ose të tyre emocionale. Në familjen tuaj do të krijohet një situatë në të cilën do të duhet të veproni me durim, diplomaci dhe mençuri. Prilli do të jetë një muaj i mbarë për punën ose biznesin tuaj. Do të ketë mundësi për angazhime të reja, për të arritur rezultate më të mira, dhe në disa raste do të duhet të angazhoheni për punë shtesë. Marrëdhënia juaj me njerëzit e lindur nën shenjën e Akrepit, Gaforres ose Peshqve do t’ju sjellë përfitim ose sukses. Gratë do të kenë nevojë për më shumë vëmendje, ngrohtësi dhe dashuri. Nëse jetoni në një mjedis negativ ose shpesh hasni njerëz negativë, patjetër që do të ndikojë në shëndetin tuaj. Burrat do të kenë kontakte të rëndësishme me përfaqësuesit e shenjave të tokës Bricjapi, Demi ose Virgjëresha.

Gaforrja

Kjo javë do të jetë një mundësi e mirë për të krijuar kontakte të reja profesionale ose biznesi. Ka mundësi të zhvilloni ose thelloni këto marrëdhënie dhe të arrini bashkëpunim afatgjatë në fushën në të cilën punoni. Këtë javë do të duhet të mendoni me kujdes për idenë ose planin tuaj për punë shtesë ose të përkohshme. Gjatë këtyre shtatë ditëve do të shijoni lajme të ndryshme nga afër ose larg. Gjatë javës do të merrni një ftesë që patjetër do t’ju bëjë të lumtur dhe mund të kërkojë disa përgatitje. Nëse po udhëtoni këtë javë, ka të ngjarë të përjetoni një situatë të pakëndshme në lidhje me veprimet ose sjelljen e dikujt. Gjatë kësaj jave, disa prej jush do të ndahen me një mik apo të afërm për arsye të ndryshme të jetës. Gjatë këtyre ditëve do të keni një bisedë të rëndësishme ose do të merrni një vendim në lidhje me shtëpinë në të cilën jetoni ose pronën që zotëroni. Të rinjtë dhe të rejat do të rrisin rrethin e tyre të miqve. Një njohje e re e një personi të lindur nën shenjën e Virgjëreshës, Demit ose Bricjapit mund të bëjë një përshtypje të fortë tek ju. Gratë do të kenë aktivitete interesante ose angazhime personale me njerëzit e lindur nën shenjën e Ujorit, Peshores ose Binjakëve. Burrat do të marrin disa përgjegjësi në lidhje me një fëmijë, një djalë të ri, një vëlla ose motër më të vogël.

Luani

Në prill një person do të shfaqet papritmas në jetën tuaj me të cilin keni pasur një të kaluar të përbashkët: një shok klase, një fqinj, një koleg, një i afërm i largët. Gjatë këtij muaji, jini të kujdesshëm në marrëdhëniet tuaja me njerëzit përreth jush, pasi dikush do të përpiqet t’ju gënjejë, të abuzojë me ju ose t’ju përdorë në avantazhin e tij. Në prill, do të befasoheni nga një humbje ose ndarje nga një burrë. Nëse jeni i përfshirë në një proces gjyqësor ose çështje tjetër gjyqësore, jini të kujdesshëm në premtimet që merrni këtë muaj. Ngjarjet dhe përvojat e mira këtë muaj do të lidhen me jetën tuaj të dashurisë. Në prill, partneri juaj do t’ju tregojë se ka ende diçka për t’ju befasuar. Nëse nuk keni një partner romantik, keni një muaj të favorshëm për njohje të reja me njerëz nga distanca të ndryshme. Shumë prej jush do të duhet të kujdesen për shëndetin e një djali apo një burri këtë muaj. Në prill do të keni mundësinë (por shpresojmë të keni edhe guximin) t’i jepni fund problemeve të ndryshme ose marrëdhënieve të paqarta me njerëz që krijojnë tension për ju. Në fakt, gjithmonë do të ketë njerëz që do të përpiqen të tërheqin vëmendjen tuaj me problemet dhe ankesat e tyre. Gjatë këtij muaji, mos u zemëroni me fëmijët që do të thyejnë ose dëmtojnë gjërat që janë të rëndësishme për ju. Çfarëdo që është e vlefshme për ju, është më mirë ta ruani paraprakisht nga aksidentet. Gratë do të investojnë emocionet, kohën dhe energjinë e tyre kryesisht në çështje që lidhen me familjen ose marrëdhëniet e tyre të dashurisë. Kjo do të jetë një kohë e mirë për të filluar një lidhje të re, për një fejesë apo një martesë. Burrat e kësaj shenje të zodiakut do të jenë më të zhdërvjellët për sa i përket shëndetit. Sëmundje të ndryshme janë të mundshme, përfshirë ato që do të ndodhin për shkak të tensionit dhe stresit më të madh.

Virgjëresha

Keni një muaj përpara në të cilin mund të prisni ndryshime në lidhje me shtëpinë ose pronën që zotëroni. Këto ndryshime mund të jenë të natyrës së ndryshme, të tilla si: riparime, përmirësime, zëvendësime, blerje ose shitje të një shtëpie apo prone, etj. Gjatë këtij muaji do të përjetoni zhgënjim në lidhje me një person që e konsideronit mik. Zhgënjimi juaj do të lidhet me një koment nga ai / ajo, i cili do t’ju dëmtojë emocionalisht. Në përgjithësi, ky muaj do të mbahet mend me ngjarje emocionale me miqtë e afërt dhe të largët. Gjatë këtij muaji, ka të ngjarë të humbni një shans për shkak të këshillave të gabuara të miqve ose të afërmve. Gjatë këtij muaji, do të përjetoni probleme me një grua e cila, në vend që të përqendrohet në problemet në familjen e saj, do të humbasë kohë dhe energji duke ndërhyrë në jetën e njerëzve si ju. Në prill do të duhet të ndihmoni një nënë, gjyshe, motër, vajzë. Gratë do të përpiqen të duken mirë, më të reja dhe më elegante. Burrat do të jenë të vështirë për t`u kuptuar këtë muaj. Do të kërkoni të meta në veprimet e njerëzve të tjerë dhe do të jeni të verbër ndaj gabimeve tuaja. Kini kujdes të mos kërkoni atë që nuk ju është dhënë vullnetarisht.

Peshorja

Prilli vjen me disa momente të vështira që do të lindin për shkak të nevojës për të marrë vendime të rëndësishme, por të dhimbshme. Do të krijohet një situatë në të cilën të gjithë rreth jush do të drejtojnë luftën e tyre për lumturi, për mbijetesë personale ose emocionale. Gjatë këtij muaji, shumë do të angazhohen për zgjidhjen e një problemi shëndetësor në lidhje me një të dashur. Në prill do të keni një kohë të mirë për të udhëtuar për të punuar në një qytet ose vend tjetër. Një udhëtim i tillë mund të krijojë ankth ose pasiguri të përkohshme për një periudhë kohe. Takimet ose kontaktet me njerëz nga e kaluara juaj janë të mundshme. Prilli do të jetë një muaj i favorshëm për përfundimin e detyrave ose zotimeve që lidhen me çdo përgjegjësi materiale ose pronësore. Gjatë këtij muaji do të jeni në gjendje të përfitoni nga një situatë në vendin tuaj të punës në mënyrën më të favorshme. Kushtojini më shumë vëmendje marrëdhënieve tuaja familjare. Gratë do të jenë në gjendje të vendosin një vijë të prekshme midis së kaluarës dhe së tashmes ose midis së tashmes dhe së ardhmes. Koha për vendime dhe ndryshime. Burrat do të kërkojnë përgjigje për pyetjet në lidhje me disa dështime ose probleme të papritura që kanë lindur që nga fillimi i vitit.

Akrepi

Në Prill do të kaloni momente tensioni në marrëdhëniet tuaja me të afërmit ose miqtë. Në shumicën e rasteve, arsyeja do të jetë keqkuptimi, premtimet e pambajtura, komentet dhe vërejtjet e papërshtatshme. Do të duhet të kapërceni ose të ndihmoni në zgjidhjen e problemeve në jetën e të afërmve të moshuar. Gjatë këtij muaji do të jeni të kënaqur me ndonjë blerje. Nëse keni një lidhje romantike kohët e fundit, në prill do të konsideroni të ndryshoni diçka në marrëdhënien tuaj. Do të ketë një problem të papritur shëndetësor në lidhje me një person që njihni dhe ky do të ketë lidhje me një aksident ose situatë të pazakontë. Shëndeti juaj gjithashtu nuk do të jetë shumë i qëndrueshëm, kështu që shmangni çdo lloj stresi dhe lodhje fizike. Disa nga ngjarjet e gëzueshme ose të veçanta këtë muaj do të shoqërohen me një djalë. Gjatë këtij muaji, jini të kujdesshëm me transaksione të mëdha financiare ose nëse keni ndërmend të merrni një kredi. Gratë Akrep do të kërkojnë këshilla ose ndihmë në zgjidhjen e problemeve. Burrat do të jenë në prag të një ndryshimi të rëndësishëm në jetën e tyre, por pak do të gjejnë guximin dhe vullnetin për ta realizuar atë që duhet.

Shigjetari

Ky do të jetë një muaj i mbarë për zhvillimin e detyrave dhe angazhimeve në lidhje me pronën ose shtëpinë që zotëroni. Kjo do të jetë një kohë e mirë për t’u martuar dhe për të zhvilluar plane që janë të rëndësishme për familjen tuaj. Rastet dhe angazhimet e nisura në fillim të vitit tani do të kenë mundësinë e zhvillimit dhe një rezultat të favorshëm. Në marrëdhëniet tuaja personale, shmangni zhytjen në të kaluarën. Ky muaj do të jetë një i favorshëm për udhëtime. Nëse keni një problem shëndetësor, tani do të keni një kohë të favorshme për trajtim ose terapi. Në shumë mënyra, Prilli do të jetë një muaj i suksesshëm për ju, edhe pse jo gjithçka do të jetë perfekte. Planifikoni shpenzimet tuaja mirë në buxhetin tuaj, sepse kostot do të jenë më të larta se sa ishin planifikuar më parë. Gratë do të jenë ambicioze për të arritur një stabilitet më të mirë financiar. Ju ndoshta do t’i jepni vetes më shumë kurajë për të realizuar idetë tuaja, nga të cilat do të prisni disa të ardhura. Burrat do të jenë shumë romantikë, me energji për aventura dhe një jetë intime më aktive.

Bricjapi

Do të keni njohje të reja, takime dhe përvoja me njerëz nga afër dhe larg. Ato do të ndodhin në një mënyrë të pazakontë ose të papritur për ju. Gjatë këtij muaji do të mbështeteni te një grua për diçka që do të jetë e rëndësishme për ju. Ajo ndoshta nuk jeton me ju nën një çati ose jeton në një qytet tjetër. Gjatë këtij muaji, jini vigjilent nëse keni pritshmëri financiare pasi disa ngjarje mund t’ju befasojnë ose t’ju zhgënjejnë. Këtë muaj do të keni arsye për të gëzuar, sidomos personalisht. Ju mund të ndiheni krenar për një performancë të papritur ose të rëndësishme suksesi. Disa nga ngjarjet e mira këtë muaj do të lidhen me partnerin tuaj intim, fëmijët tuaj ose prindërit tuaj. Në prill do të merrni një ofertë që do të hapë horizonte të reja për zhvillim dhe përparim, por vetëm nëse jeni gati për një ndryshim të tillë. Përndryshe, nëse mbivlerësoni veten, humbja do të jetë e pashmangshme. Gjatë këtij muaji, shmangni tensionet në marrëdhëniet tuaja familjare, veçanërisht kur lindin situata ose probleme të vështira. Mos lejoni shkëmbimin e akuzave, por kërkoni zgjidhje të mençura, kompromise ose kërkoni këshilla nga njerëz me përvojë. Gratë Bricjap do të duhet të kujdesen më shumë si për pamjen e jashtme ashtu edhe për shëndetin e tyre. Konfliktet dhe tensionet në përgjithësi do të kenë një efekt të pakëndshëm në shëndetin tuaj mendor dhe fizik. Burrat do të varen në disa nga vendimet e tyre nga mendimi ose dëshira për të bashkëpunuar me një grua. Në marrëdhënien tuaj të dashurisë do të përjetoni zhgënjim.

Ujori

Ky muaj nuk është koha për iluzione apo vetëbesim të tepërt në marrëdhënien tuaj të dashurisë. Gjatë këtij muaji, të gjitha manifestimet e pasinqerta ose të fshehta të dashurisë do të vihen në provë ose do të zbulohen. Në prill do të ketë rrethana të favorshme për udhëtime ose për zhvillimin e kontakteve tuaja personale ose profesionale. Gjatë këtij muaji, shmangni tensionet ose konfliktet në shtëpinë tuaj, sepse zhvillimi i tyre mund të kthehet në një përplasje serioze. Ata që janë të përfshirë në procesin e divorcit do të përballen me konflikte ose do të përjetojnë një situatë të pakëndshme. Këtë muaj do të jeni të kënaqur me lajmet që lidhen me shtëpinë në të cilën jetoni ose pronën që zotëroni. Ky muaj do të mbahet mend me mbledhje në raste të ndryshme. Ky muaj do të favorizojë vendimmarrjen në lidhje me një ndryshim në punë. Gratë do ta kenë të vështirë të kapërcejnë neveritjen e tyre ndaj disa njerëzve. Kjo mund të shkaktojë një situatë delikate. Burrat do të marrin një larmi informacioni këtë muaj, i cili jo vetëm që do të jetë i dobishëm, por gjithashtu do të jetë një bazë për arritjen e rezultateve të rëndësishme ose suksesit gjatë kësaj periudhe.

Peshqit

Prilli është një muaj në të cilin do të duhet të jeni shumë të kujdesshëm në marrëdhëniet tuaja me njerëzit me të cilët jetoni ose punoni. Gjatë këtij muaji do të keni më shumë probleme shtëpiake për të zgjidhur dhe zhvillimi i tyre vështirë se do të varet nga ju. Disa prej jush do të kenë nevojë për shërbim profesional, të tjerët do të vendosin të blejnë pajisje ose mobilje të reja. Ndryshime ose riparime të tjera të rëndësishme janë të mundshme. Në jetën tuaj personale, mos lejoni që njerëzit e tjerë të ndërhyjnë në zgjidhjen e problemeve tuaja të shtëpisë. Vetëm ju dhe njerëzit me të cilët jetoni e dini të vërtetën. Një ndarje nga jeta nga një person që ka ecur jetën e tij me dinjitet do t’ju japë një arsye për të menduar për tema të rëndësishme në jetë. Ky do të jetë një muaj i mbarë për punën dhe zhvillimin e biznesit tuaj. Jini aktiv, ambicioz, kërkoni gjëra të reja, fusha të reja për shprehje dhe zhvillim. Nëse jeni duke punuar me dokumente financiare ose do po nënshkruani një kontratë financiare, jini të kujdesshëm në detaje. Nuk është koha për të vepruar me besim të tepruar. Gratë do të dëshirojnë të udhëtojnë ose do të ketë arsye për të udhëtuar, kryesisht në distanca të shkurtra. Burrat do të jenë në gjendje të gjejnë një zgjidhje të papritur për një problem shtëpiak ose familjar. Prilli ju sjell shanse në sfera të ndryshme të jetës, shpresoj të mos i humbisni!