Pas festave të fundvitit, emigrantët shqiptare kanë filluar të rikthehen në vendet ku ata jetojnë dhe punojnë.

Gjatë 24 orëve të fundit, në pikën kufitare të Kapshticës kanë hyrë 2727 shtetas dhe kanë dalë 6321.

Ndërsa në Qafë-Thanë, kanë hyrë 3361 shtetas dhe kanë dalë 2941.

Fluksi më i lartë është shënuar në pikën e kalimit kufitar të Kapshticës në dalje.