Kryetari i Partisë së Lirisë Ilir Meta, ka publikuar sot në “Facebook” foton me nënën e tij.

Meta ka uruar 8 Marsin për nënat, gratë dhe vajzat shqiptare.

“Duke i uruar nënën dhe mësuesen time të dashur 8 Marsin, ju uroj gëzuar festën të gjitha nënave, grave dhe vajzave tona të mrekullueshme shqiptare!”, shkroi Meta.