Marrëdhënia mes Ilnisës dhe Meritonit sa vjen dhe bëhet më serioze.

Të dy banorët e BBV3 shihen shumë pranë njëri-tjetrit gjatë gjithë kohës, ku nuk ngurrojnë t’i dhurojnë njëri-tjetrit puthje dhe përqafime. Madje ata shpesh ndajnë shtratit së bashku.

Së fundmi, gjatë një bisede mes çiftit, u përmend dhe mosha. Meritoni ishte ai që ngacmoi gazetaren, ku i thotë se është 22-23 vjeç. Ilnisa e kuptoi shakanë e tij, por i bëri të qartë se nëse ai ka vërtet këtë moshë, nuk do fliste më me të.

Meritoni: 23 vjet bëj.

Ilnisa: Nëse je aq ne nuk do flasim më kurrë.

Meritoni: Pse?

Ilnisa: A je normal, a je mirë? Kurrë me ne të dy, vazhdo shoqërinë tënde, ta them unë tani, nëse ti je 23 vjeç.

Meritoni: Pse se ne shok jemi?

Ilnisa: Shok jemi, por unë s’kam aq shok të vegjël.

Meritoni: Çfarë ka lidhje?

Ilnisa: Unë kaloj një pjesë të mirë të kohës me ty…