Një debat i ashpër ka ndodhur ditën e sotme mes Eglës edhe Julit në shtëpinë e “BBV” e madje për këtë ka reaguar ashpër edhe Ina Kollçaku duke shkruar kundrejt Julit:

I dashur Juli! Nëse nuk menaxhon dot bil*n tënde, mos hyr në “BBV”. Turp për çdo të qeshur dhe turp për çdo vajzë e grua që nuk reagon! Vajzat dhe gratë nuk janë objekte seksuale!

Pjesë nga debati:

Juli: Po nëse vajzat shikojnë një mashkull që bën ndonjë gjë çfarë do bëjnë?

Egla: Do bëjnë të njëjtën gjë.

Juli: Po nëse një mashkulli i ka ardhur ku s’mban më, çfarë do bëjë? Se i ka ardhur, se ka kaluar një muaj për shembull. Si do bëjnë vajzat?

Egla: Ndihmo veten se është java e dytë, jepi drejtim vetes.