Komisariati nr.1 dhe agjentë të BKH shkuan në Kuvend pas incidenteve të dhunshme të shkaktuara nga deputetët e opozitës.

Pritet që agjentët e krimit të kryejnë Procedurat në lidhje me rastet të shënuara në seancën plenare të kësaj të enjte.

Ashtu si në dhe në seancat e tjera të gjitha materialet do t’i përcillen SPAK, si prokurori kompetente që heton ligjvënësit.

Këto janë fotot e agjentëve me veshjet e tyre të posaçme që janë futur brenda sallës së seancës.