Policia italiane ka shkatërruar një grup kriminal droge të përbërë nga shtetas italianë dhe shqiptarë. 

Sot, me urdhër të gjykatës, policia italiane ekzekutoi shtatë urdhër arreste, një urdhër arresti në burg dhe 6 urdhër arreste në kushte shtëpie.

Anëtarët e bandës akuzohen për shpërndarjen e lëndës narkotike të llojit kokainë, të ndarë në pako të vogla, me çmime nga 90 deri në 150 euro për pako.

Ata do të dalin para gjykatës në ditët në vijim për të njohur masat e sigurisë.