Një 63-vjecare greke ka denoncuar në polici një 64-vjeç5ar shqiptar për tentativë përdhunimi. Mediat greke bëjnë mee dije se shqiptari ka hyrë në banesën e gruas, që ndodhet në Saronikos.

Aty, siç dëshmoi gruaja, ai vazhdoi të kryente veprime të turpshme ndaj saj. Gruaja ia doli dhe njoftoi djalin e saj, i cili ka njoftuar më pas policinë.

Menjëherë janë mobilizuar efektivët e policisë, të cilët kanë identifikuar dhe arrestuar 64-vjeçarin.