Nominimi i këtyre ditëve ka qënë mjaft i fortë, ku asnjë nuk është i sigurt se kush mund të lë shtëpinë sot.

Banorët, të cilët deri tani i kanë shpëtuar nominimit janë Egla, Ilnisa dhe Romeo.