Boris Johnson ndjen se ka ‘punë të papërfunduara’ si kryeministër dhe ‘ky mund të jetë momenti i tij’ për t’u rikthyer në drejtimin e vendit, tha babai i tij Stanley Johnson për Daily Mail.

Edhe pse babai tij thotë se nuk e di ende nëse Boris do të rikthehet, ai dha mbështetjen e tij duke deklaruar: Ai ka dëshmuar se është një fitues në të kaluarën dhe mund të ketë disa deputetë që janë duke menduar se ai mund të jetë njeriu për t’i nxjerrë nga situata”.

“Ai mendon se ka shumë punë të papërfunduara, kështu që ky mund të jetë momenti i duhur për të rimarrë detyrën si kryeministër”