Julia Roberts nuk i ka mësuar fansat e saj me ndryshime të guximshme në gjithçka që ka të bëjë me pamjen e saj të jashtme. Këtë herë ylli i Hollivudit ka bërë një ndryshim me një pamje më rinore në flokët e saj.

Edhe pse nuk eksperimenton shumë në paraqitjen e saj të fundit në eventin Chopard në Gjenevë, ajo dukshëm ndryshoi modelin e flokëve.

Më konkretisht ajo ka prerë flokët me balluke dhe ka zgjedhur një nuancë të ngrohtë për ngjyrën.