Shqiptari Elvis Demçe po ëndërronte gjëra të mëdha, i arrestuar 18 janarin e kaluar për lëvizje kriminale mafioze.

Aq i madh ishte plani i tij sa qëllimi i tij nuk ishte vetëm të rrëzonte ‘ndraghetistin’ por edhe të vriste dy prokurorët Francesco dhe Giuseppe Cascini.

Dhe më pas ishte projekti për një arsenal: “Një depo ushtarake”, siç shpjegoi vetë ai në një përgjim me një nga bashkëpunëtorët e tij.

Një depo ushtarake“, tha vetë shefi në një përgjim me një nga ‘punëtorët’ e tij.

“Pres të më sjellin një çantë plot nga Kalabria, e di që kam blerë 20 mijë euro armë përveç këtyre që kam tashmë, të them se kam më shumë armë se sa një depo ushtarake,”– thuhet në një tjetër mesazh.

Një AK47; një Uzi M12 Scorpion; një pistoletë Glok17, një Beretta 9×21; armë të shkurtra të kalibrit 38; pistoletë parabelum 9×21; 3-4 granata dore,”– vijon Demçe në bisedë, raportojnë mediat lokale.