Gjatë një bisede mes banorëve në orët e vona të natës në Big Brother, ra në sy debati që bëri Ronaldo Sharka dhe Qetsori.

Ishte Ronaldo ai që e ngacmoi me fjalë dhe Qetsori iu përgjigj se do e zhveshë nga burrëria kur t’i vijë ora, ndërsa Ronaldo shprehet i gatshëm dhe mezi po e pret këtë moment.

QetsoriKam parë trima unë si puna jote.

Ronaldo Sharka: Sa burra kam kaluar unë si puna jote që kanë më shumë fjalë sesa vepra!

Qetsori: Ashtu ëë?

Ronaldo Sharka: Vetëm laparosin gjithë ditën, vetëm lidhje me burrërinë nuk kanë.

Qetsori: S’kanë lidhje me burrërinë ë?

Ronaldo Sharka: Me çfarë ka lidhje?

Qetsori: Ke burrëri ti, do të të zhburrëroj?

Ronaldo Sharka: Hë jepi. Kam, kam jepi.

Qetsori: Do të të vijë ora pa merak. Do të të zhburrëroj fare do të të zhvesh fare nga burrëria. Do të të vijë ora.

Ronaldo Sharka: Si pra si?

Qetsori: Mos u nxito avash, avash.

Ronaldo Sharka: Mezi po pres.

QetsoriPo ti prit, çfarë ke ti, do të të vijë ora, do e shohësh.