Heidi u shkëput këtë pasdite pak minuta nga shtëpia e “Big Brother VIP”, për të dhënë një intervistë në emisionin “Ftesë në 5” në Top Channel.

‘Favorizimin’ për të dalë nga shtëpia e për t’u kthyer sërish, Heidi e fitoi pasi shtypi pulsantin e kuq e para. Në intervistën me Bieta Sulon, Heidi foli ndër të tjera për dasmën me Romeon, por edhe lojën brenda shtëpisë së Big Brother.

E pyetur se kë ka më afër zemrës përveç Romeos, përgjigjja e Heidit ishte Juli. Ajo tha se ai i duket i drejtë, ndërsa shtoi se ka ndryshuar mendim edhe për Rozën.

Daljen e Eglës nga loja, Heidi tha se e ka vuajtur, sepse e ka pasur xhan. Ndërsa në këtë moment, përveç Romeos, Egla ka më afër zemrës Julin: “Në këtë moment, Juli. Juli më duket i drejtë kohët e fundit. kam ndryshuar ide edhe për Rozën, po më jep një si energji pozitive dhe po sillet shumë mirë. Gjërat ndryshojnë, është rrugëtim i gjatë, mendimet ndryshojnë, situatat ndryshojnë aty, në minutë… Të shikojmë çfarë do ndodhë”.