Banoret Roza Lati dhe Egla Ceno janë përfshirë në një debat të ashpër sërish.

Ato prej kohësh nuk ruajnë raporte të mira, ndonëse shpesh edhe kanë përplasje.

“Po ti që bën si histerike, sikur ke luajtur mendsh”, iu drejtua në një moment prezantuesja, aktores.

Egla në ndërkohë ia ktheu: “E di ti çfarë është histeria, është sëmundje”.

“Ta kthej në një fjalë tjetër. E çmendur”, iu kundërpërgjigj Lati.

“Çmenduria është sëmundje. Të çmendurit rrinë në psikiatri”, ka qenë përgjigja e Cenos.