Në tregun e këmbimit valutor shqiptar sot një dollar do blihet me 92 lekë dhe do shitet me 92.9 lekë.

Ndërkohë monedha evropiane euro do blihet me 100 lekë dhe do shitet me 100.7 lekë.

Franga zvicerane sot në tregun shqiptar do blihet me 100.8 lekë dhe do shitet me 102 lekë.

Ndërsa paundi britanik do blihet me 116.3 lekë dhe do shitet me 117.2 lekë.