Sot më 20 mars 2023, Dollari amerikan blihet me 106.9 lekë dhe shitet me 108 lekë.

Monedha europiane, Euro blihet me 114.2 lekë dhe shitet 114.8 lekë.

Paundi britanik sot blihet me 129.5 lekë dhe shitet me 130.7 lekë.